Back bitches!

Hello, jag vet att ni har saknat mig för ni har fortsatt klickat in på min bloogg, gullisar då! men nu ska jag fixa bloggen ny design och grejjer just for you baby's!!
Så vad har jag haft för mig? jo jag har opererat ögat har en silikonslang numera *den syns inte* men har visat en massa exakt vart den är och man ser lite.! haha nääästy! Vad har jag mer gjort jag har umgåts med min pojkvän Nico allt löste ju sig och jag krigade som en åsna i en vecka för att få tbx han. i just can't stop love him, jag har festat på en båt värd några miljoner, träffat nya underbara vänner på sommarjobbet där jag jobbade förut.
har varit hoss min pojkväns moster och umgåts med hans kusiner, har chillat med nico's bror och hans flickvän. Har umgåts myycket med cornelia och matilda och hennes supersöta bebis leo. i lördags var jag hemma hos min syster det var lite folk där typ 7 pers men det var super mysigt snackade spelade kort dom andra drack not me :)
Jag kan inte mer än längta tills min pojkvän kommer hem ifrån turkiet, snackade med han i 5 minuter igår och det var uuunderbart att få höra hans röst owiii :(
Nu sitter jag och laddar ner the hills serien och ska sitta och nörda den hihi, sen blir det väll att spela black ops trust me jag har blivit en nörd :( men är man grym på det så slutar man ju inte spela ;)
jag lovar att jag ska uppdatera mera men har varit så lat och upptagen så jag har ju inte haft den tiden för bloggning!
Har fått en kommentar också.
Anonym Om: Jag börjar undra
 
har du slutat blogga???? hur går det för dig och din kille/förra kille varför uppdaterar du aldrig??
Svar: nej, inte haft tid bara!
det gick bra vi är tillsammans igen och allt är perfect!
jag suger på att uppdatera för att jag inte har tid och när
jag väl har tid så orkar jag inte.
hoppas att du fick det svar som du ville!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0