Bloggar jag läser

Jag som bloggare läser även andras bloggar, men ändast om jag fastnar för dom, tex kissie, hanna w, jockibois, paow,
 
Kissie:Kissie var den personen i början som var emot skönhetsoperationer, look at her now, massa operationer botox läppar och sillikontuttar, haha lite kul ;)
men men Jag läser kissies för att jag alltid har gjort det sen hon va fjortis så det är typ bara lite kul att läsa den men ibland är den ganska intressant hihi men det är mest om jag är utråkad som jag går in och läser den.
 
Hanna W: Hennes läser jag ofta för att se det patetiska som hon skriver om Tex,alla hennes väskor det är så att jag tror inte ett skit på att hon känar så mycket pengar som hon så skriver i bloggen samt så tror jag verkligen inte att hon har så många väskor lixom please?!, nej men jag tycker att hennes tänkade inte är logiskt alls, hon skriver att alla är fattiga som köper kläder på hm osv nej nej nej, jag handlar kläder på hm och det är massor med andra som gör det MEN inte för att man är fattig, det finns faktist fina saker som man hittar där eller om man måste handla vi säger linnen, och jag skulle aldrig köpa en linne för 400 kr när man väl kan köpa en för 100 kr mycket bättre!
Sen om hon hatar sverige så mycket varför bor hon här då. haha nä men jag tycker att hon är så himla löjlig och det är kul att få sig ett gott skratt när man läser hennes blogg!
 
Jockibois: jag läser den typ som mest när hanna w och jocke bråkar haha men jag tycker att han är väldigt nasty utav sig, om man går in på hans blogg så har han sin såkallande *dagens runk* och det är ju överdrivet äckligt att han ens lägger upp sånna bilder på sig själv... aja alla är vi olika.
 
Paow: Det är min favorit bloggerska solklart! För att hon har blivit en sån större människa eller om man säger så här hon har båda fötterna på jorden tycker jag, hon har blivit så mycket mognare sen när man läste hennes blogg när hon var fjortis, en sån himla stor förändrig har hon gjort, och jag måste bara säga jag älskar hennes stalker daniel paris, han är heeel cool tycker jag haha har sett han så många gånger och han är som en riktig prinsessa hihi. back to paow, hennes blogg tycker jag är väldigt intressant osv :)
 
Det är vad jag tycker om bloggarna och jag är inte sån person som läser dom hela tiden som en stalker, utan när jag har tråkigt somsakt eller har inget bättre för mig som jag checkar in deras bloggar.
 
Aja ikväll får vi se vad som händer det känns inte som en jävla fredag det känns som en måndag, kanske är jag med pojkvännen eller kattiz aja vi får seee helt enkelt, men ska träffa min storesyster halv 5 med johanna ifrån barkaby haha resten är hemligt!
Yeye nu har jag skrivit så mycket så jag kommer väl få kramp i mina fingrar snart hihi puss på lilltån.
 
 
 
Haha..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0