I will wait for you

Tjenis penis, ligger i sängen och jag undrar vadfan man gör dom såkallade ''orroz'' konton på instagram haha sååhimla patetiskt sen det dära upplopper får en att tänka lite mer vadfan ska alla hoppa på en stackars tjej som tydligen har skapat ett orroz konto, lixom give me a break hur pallar man för det första:
1.Jag tycker att om man tar ''kinky photos'' och skickar dom vidare så gör man det på eget vilkor dom sprids ju snabbare än vad en struts springer haha!
2. Själva orroz kontot är super patetiskt om man har ett sånt konto så har man ju inget liv och man lägger sig i alla andras liv, personen kan nog inte ha sånt roligt liv om man hänger ut andra haha det är vad vi kallar no life! :D
3. Sist men inte minst, orroz,orrar.slampor,horor, vissa värkar inte ens veta vad det betyder alla klämmer ut det ordet vardagligen men tänk nu vad betuder det nu igen? prostituerad ni vet en hora är en kvinna/tjej som säljer sin kropp för pengar/droger, inte en som kanske skickar en bild med För lite kläder.
 
Haha jag tycker att det är så löjligt samma grej med jvla *rasist* snacken jag menar vem fan bryr sig lixom. aja det var väl det jag hade att skriva om just nu babes i know you love me.
Btw skolavslutning imorgon äntligen haha gladsom f*n
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0