Men jag har samma trasor och går å röker samma malboro..

Chillar hemma baaraa just nu. Ska väll sätta på en film och somna helt ensam igen... Har sommarlov just nu så what the fuck would i do? Sommar jobba, go to my real work, and..?
tror inte sommaren kommer att bli som jag hade tänkt, jag mår fan inte bra asso, eller jo jag mår bra men ändå inte om ni fattar vad jag menar..
Inget blir verkligen som man hade tänkt sig kärleken känns som ett spel just nu, jag vet inte vad jag vill längre, vill bara bort ifrån allt ett jävligt bra tag för det funkar inte, jag har aldrig mått sämre.
Att få veta att det finns brudar som skulle kunna haffa min pojkvän känns bara som typ WHAT THE FUCK DUDE?
att dom säger det till han också gör mig ännu surare.
jag vet ju hur vissa tjejer kan vara dom skiter i om snubben har flickvän eller inte bara han ser bra ut så får han väll duga.

Gaaaaaah jag kommer slå in pannan på någon snart och jag skämtar inte. Nu är jag seriös med det.
jag vill bara slå så jävla hårt på någon människa och typ se någon lida, men så elak är jag inte.. ibland önskade jag att jag var sån, ni vet när det verkligen behövs. SOM JUST NU? -.-
just nu har jag ingen förutom mig familj att vända mig till. Skulle behöva ngn just nu fan, förut kunde jag bara slå en signal och ringa ngn som kom och gav mig goda råd, om hur jag skulle hantera vissa saker osv. Men just nu så vet jag inte vad jag håller på med, jag behöver en tanke ställare..

Ennu ett depp inlägg så jag ber om ursäkt men jag behöver ju ändå skriva av mig lixom...PeAce Hoes!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0