varning för bilder

opererades ju förra måndagagen så  fick jag en fet inflammation så fick åka till bromma akuten och då fick jag pencelin, två dagar senare på lördagen så var jag supersvullen så det var fel pencelin jag fick och pgr av inflammationen, så jag och pappa åkte till karolinska så blev jag akut inlaggd här och så på lördags kvällen så vart jag tvungen att röntka huvuder ner till axlarna. Sedan så fick jag fasta ifall det skulle bli en operation men det vart inte så. På söndagen så spred sig min svullnad upp till kinden så jag såg ut som en tjockis i halva ansiktet.. men sedan kom cornelia och gjorde mig på mycket bättre huvör, sen åkte hon hem och vid nio tiden på kvällen kom Nico och Arvin förbi. igår så fick jag en ny roommate en aaaas skön brud som är två år äldre. Sen så vid 10 i 3sprang läkarna in till mig och sa att jag skulle opereras akut. så nu har jag en slang i halsen som dom ska ta bort idag. så får jag kanske åka hem idag weehoo. nu får ni bilder.Skit

Ja som ni nog fattar så mår jag skit, har bajsont kan inte göra någonting haha ååh, imorgon blir det en luugn dag har lilla jag bestämmt. so much better for me. Ska bara ligga hemma och plugga som fan, vill ju inte missa någon jag är ju inte lixom ''100% ledig'' jag har ju en skyldighet att plugga och blogga för er. Vill ju inte ligga efter i skolan för det blir föör mycket, så nu har jag laddat ner en film som jag ska se när jag ska sova sen så har jag laddat ner första säsongen av gossip girl. weehoo fast gossip gilr får jag se när jag har plugga lite.
 
Varning för mina bilder för er som är typ känsliga haha
 
 
 
 

sjukhuset

har det inte så jävla kul på sjukhuset funtar på att ringa massor så jag har någon att prata asso jag är så himla utråkad...ska opereras halv 12 ungefär kul kul 

Back in the buissnes *stavning* hahaha

Hej mina bitches hur mår ni?  jag tänkte passa på att skriva nu, pratar med min pappa i telefonen om operationen på måndag, har ju haft svullna lymfkörtlar i 8 månader och nu så ska dom operera ut ena och göra massa tester, sen så kommer det antingen vara feeta inflammationer i mina lymfkörtlar men i värsta fall kan det vara tumörer.
Men man får hoppas på det bästa iallafall.
Nu sitter jag och kollar på Angry Bird presenter till min lilla gullunge. Fast jag fattar ju inte engelska ''priserna'' åh hahaha tänk om jag skulle klicka hem något för 1000 haha åherre inte bra vadfan!
well well, vad ska jag skriva om hmm snygga kläder vs fula? haha ååh brist på ideer för er babes...
 
Kan ju säga ett skämt till er:
 
En tjej försökte bjuda ut en kille

Tjejen: vill du gå ut med mig?
Killen: Nej!
Tjejen: hörde du ens vad jag sa?
Killen: vill du gå ut med mig?
Tjejen: JA
 

Varför körde blondinen runt och runt i samma kvarter?
- Hennes blinkers hade fastnat

haha

Jocke 4år studerar sina testiklar i badkaret. Till slut lyfter han blicken mot sin mor och frågar: Är det där min hjärna? Inte än, min älskling, inte än...

HAHAHAHA åååherreee

Jajaa nu ska jag väll packamina grejer inför i morgon, kan ju inte komma hem till mamma efter operationen för hon är supersjuk så ska bo hos pappa i en vecka, är doc sjukskriven från skolan vilket är mys ligga hemma och dö..kommer tröttna, men juste jag kanske inte ens får åka hem i morgon fast det beror på hur jag mår efter operationen om jag mår sämst kommer jag behöva sova över på sjukhuset. Haha så jag är förberedd på laddare och hörlurar ooh ska blogga och lägga upp massa bilder i morgon pusspuss / eran gud

 

 


keep calm and just dance

har inte skrivit på ett tag haha förlåt mina kära vänner/hatare, just nu är jag påväg hwm till min lilla bebis hund nixon för att gå på en liten promenad myys  Lillen ska hem idag och det suger snopp. eller så lämnar jag han i morgon haha vill ha min sovkompis kvar ju :(( lite bilder får ni iallafall!:)

glaaaadast på jordeen

jag tävlade igår och jag kom på första plats för första gången, har typ aldrig varit så lycklig som jag var igår, grät som en gris ååh, måste tacka mina bästa danslärare och mina kompisar som fanns där för mig som stöd och min familj ofc, haha jag kom hem idag efter att ha firat med lite filmmys hos kattis med mina kompisar, kvällen blev lyckad och jag är fortfarne chockad att jag vann hihi jaja men nu ska vi lägga upp lite bilder :)
 

Globenskolan!Globenskolan!

äter lunch med klassen och dom som går i 3an, i globens resturang, myys seb ska vi få en rundtur i skolan , men nu sska jag inte vara otrevlig och sitta med mobilen när dom serverar så vi hörs sen ! 
 

Globenskolan!

äter lunch med klassen och dom som går i 3an, i globens resturang, myys seb ska vi få en rundtur i skolan , men nu sska jag inte vara otrevlig och sitta med mobilen när dom serverar så vi hörs sen ! 
 

RSS 2.0