Det ända som håller mig glad just nu.

Jag har varit sjuk i ett halv år nu, det började för 6 månader sen då jag trodde att jag hade ögon iflammation som det ej var tillslut, jag hade svullet öga, det var nästan helt stängt det gjorde ont som fan när jag blinkade, och min ena '''halsmandel''' var upp svullen. Vissa dagar kunde jag vakna upp med halva ansiktet uppsvullet och jag klarade tillslut inte av känslan att ha ont så jag fick åka in till ögon akuten, mitt öga rann som att jag grät men det blev som en vana, inne på sjukhuset så fick jag antibiotika som jag skulle äta i 10 dagar, det slutade med att jag inte kunde ta dom för jag blev värre och fick feber och inte kunde gå, det kändes som att min kropp brann. Efter som jaginte klarade av dom tabletterna så vart jag tvungen att ta ögonsalva som gjorde mig blind och tro mig det va inte kul någonstans. Sedan när det blev varmare och det var sommarlov så kunde jag inte vara ute eftersom det var för ljust utomhus så jag behövde hålla handen ovanför ögat.
Jag fick ennu en salva som bedövde mitt öga så att jag inte hade ont, började sommar jobba och sprang efter jobbet till st eriks ögonsjukhus och verkligen ville ha mig ögonoperation tidigare men doktorn sa nej och jag bara kände att jag pallar inte gå runt och ha ont hela tiden, samma dag så fick jag reda på att jag skulle operera ögat 2 dagar senare.
 
Samma dag som min operation var så kom min pappa och hämtade mig jag ville bara att allt skulle gå över och jag var jätterädd för att något skulle hända hur ont jag skulle ha efter osv.
när jag vaknade så kände jag mig as seg som man brukar göra så jag och pappa gick och åt sedan så åkte jag vi hem.
blablablaa
Men min hals har alltid varit uppsvullen sen jag blev sjuk, och nu har jag gjort 7 blodprov förra torsdagen och fredagen och det gör mig så sjukt arg att man inte hittar felet på varför, och varför jag kan bli sjuk så jävla snabbt, vi säger att jag delar på en cola med någon som är liiiiite förskyld typ täppt i näsan, ja då är det klart att jag blir super sjuk så att man knapp kan andas och att jag inte kan äta samt dricka vatten.
 
Är så himla trött på att vara sjuk att ha skit dåligt imunförsvar och jag vill bara veta var som är felet.
 
Men det finns också en sak som gör mig så sjukt jävla glad så fort jag tänker på det och det är att jag har ett fadder barn i ett annat land, det har jag alltid velat ha jag har alltid varit den som vill bli rik endast för att ge pengar till dom fattiga, hjälpa hemlösa överallt i världen samt hjälpa ungdommar som har varit/är kriminella, och det som är min allra högsta önskan är att skänga massor med pengar till cancerfonden, det är en sjukdom som dom flesta i min släkt har fått och det gör ont i mig att inte kunna hjälpa så mycket som jag vill, men fortfarande är jag bara 16 år snart 17 men jag har stora drömmar och det är fan att hjälpa andra människor.
 
Peace

Kommentarer
Postat av: Pojkvän

Vet att jag alltid försökt finnas förresten dig men det är kul att du skriver om mig Helge ,,,, hmmmm... Din sjuka pojkvän ....

2012-09-08 @ 04:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0