Öh?

Fick en kommentar
 
::Vet att jag alltid försökt finnas förresten dig men det är kul att du skriver om mig Helge ,,,, hmmmm... Din sjuka pojkvän ....
 
Svar: Hmm jadu för det första du är fan inte min pojkvän längre, du har varit otrogen mot mig hur många gånger? du skriver till andra brudar, säger att du älskar mig haa bullshit. skriv fan inte att du är min pojkvän för det är ÖVER.
 
 
Helt seriöt har alldrig varit en sån bitch i mitt liv men jag har tröttnat på att bli så grovt sårad utav dom jag älskar, fy helvette vill bara spy på dom. Det räcker nu lixom hur mycket ska jag behöva ta utav hela skiten, en person som jag trodde var min bästavän och pojkvän högg mig i ryggen så grovt. ibland tänker jag bara undra hur dom hade känt i hela min situation fått känna på känslan man har i magen utav att veta att man kan inte lita på en person, sen är man så dum sjulv som förlåter exat allt som dom görbara för att man är så jävla förblindad utav det såkallade ''kärleken'' FUCK kärlek seriöst ska aldrig mer bli kär. Ångrar så grovt allt som jag har berättat som jag inte har sakt till någon annan, magkänslan som kommer när man vet att det kommer spridas ut allt som man sakt.
Önskar att jag inte hade varit så dum och blivit kär, visst vissa dagar var det underbart som om man flyger på moln sen blev bara exakt allt fuckt up, kommer aldrig mer förlåta aldrig mer, jag har haft så himla negativa saker i mitt liv och nu faller det bara mer och mer negativt.
Kärleken är till för 2 personer som litar på varandra, älskar varandra oavsett vad och att man ALLTID säger sanningen till varandra, Det viktigaste i ett förhållande är sanning och tillit, men det bevisade han att man inte kunde lita på eller ha en ändaste sanning, lixom come on vi är inte 12 år längre men vissa killar lär sig aldrig.
Men vad ska man göra nu all skada är skedd och kommer inte lossas som att inget har hänt. Men jag har fått en jävla agreesivation sen mitt förhållande blev kaos, har blivit självsäker och en bitch rättaresagt säger vad fan jag tycker... so im a bitch i guess. 
Förlåt men nu behövde jag skriva av mig lite.
Och somsagt jag kommer alltid att ha mitt motto:
You Have To Be A Bitch To Get Thing Done.
Peace out.

Kommentarer
Postat av: jag stöttar dig enormt :)

vad är det som har hänt med din bästavän och din pojkvän ?

2012-09-10 @ 18:36:39
Postat av: En gammal vän..

Hur mår du just nu elin? Du förskänar så mycket bättre.

2012-09-13 @ 15:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0