This year

 
Haha åh jag säger hela tiden att jag ska börja blogga seriöst igen men nu kommer inte jag säga det mer, kommer att blogga då och då, har fan inte tid att skriva som förut villket suger för er, Men iaf, sista dagen på min underbara praktik va igår, så jävla jobbigt att läsa mina omdömmen, grinade som en gris är så stolt över mig, ALLT var as bra som dom skrev/kryssade i. Fick mitt allra första MVG så jag grät för att jag var så stolt över mig själv, det känns så jävla skönt, detta var ju min sissta chans att få vara kvar i skolan, lärarna va trötta på mitt beteende och mina cp damp utbrott, jag har klarat detta får gå kvar i skolan, nu är det horbetygen som jag har varning i, åh ångest, varför skötte mig jag bara inte i början, aja skyller på kineserna.
Haha well well ska till praktiken igen om en halvtimme och bara umgås i typ en timme, sen ska jag träffa kattiz och vi ska träffa mina jobbarkompisar and my honey, så ska vi bada jacuzzi och ta det lugnt, den här helgen e bra.
Bara att ta det lugnt slår ju aldrig fel! lite bilder får ni iaf
Jag och Kocken Calle
En shot jag gjorde :SLIPPERY NIPPLE
Cocktail: COSMOPOLITAN
 
Födelsedagsbarnet johan känd som Miccen och Orginalet
Fucka uuur lillebror
 

Collecting Sunlight

Alluu, har precis duschar osv feeling fresh efter danlektionerna så det e myys, har inte dansat sen typ september för fick ju inte dansa efter mina operationer så det är naaiz att vara tbx fast jag känner mig så hiimla ovig haha så nu jävlar blir det ett jobbigt år ska vara en barbie docka som kan gå ner i splitt spagat gaah haha, jaja nu ska jag äta något sen ska jag lägga mig pooss pooss

Andreas moe-This year

Är du tbx igen, yes i am, nu ska jag köra seriöst igen, har ju inte haft något att skriva sen har jag ju inte haft tid och ork osv, men nu ska vi köra igen.
Jag har ju praktik just nu så jag är servetris och typ halft bartänder där, älskar min praktik så jävla kul att gå dit, har inte ens fått några utbrott och skit så det känns as bra, mina lärare är stola för att jag inte skiter i praktiken så har fått massa beröm ifrån dom, så jag börjar 15.00 ungerfär sen slutar jag vid 21-23.00 på kvällarna, men det är så himla skönt att få sova på morgonen iaf, så det är naaiz. på måndagar e jag ledig för att jag måste hinna dansa juu! så idag så ska jag dansa 2 danslektioner, sen har jag dans på söndagar, det och att mina kompisar slutar när jag börjar jobba är väl dom ända nackdelarna med min prao, annars ÄGER den.
Känner mig så hemma där...alla är trevliga och roliga, stammisarna där är och så så himla roliga och direkt när man går in till jobbet så ropar dom heej Elin, haha älskar min praktik!
Det bästa är ju alla komplimanger som man får utav Hanna han som äger resturang/puben, han ba jag ser dig inte som en praktikant här för att jag skulle aldrig släppa in en praktikant i matsalen, men du e så duktig så jag ser dig som våran egna servetris osv, dog lite, jag gör ju mitt allra bästa där så jag kanske får jobb där när jag e 18 :D
 
Har vart sjuk i helgen med feber och skit, men what to do lixom, så fredags låg jag hemma, och i lördags kom cornelia över så vi körde på en gammal och hedlig hemma kväll med ansikts mask och skräckfilmer, massa fettosaker också haha, (dags för mig att sluta äta skit och träänaa) äter ju sånt skit varje dag för att hålla humöret uppe, är ju beroende av sötsaker, kind of weird va?
Men nu ska jag fortsätta lyssna på min älsking Chris brown just  got to love it!
 

RSS 2.0